Πέργκολες - Στέγαστρα

Πέργκολες - Στέγαστρα

  Η εταιρία μας κατασκευάζει πέργκολες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Αναλύοντας  τις ανάγκες σας και μελετώντας τον χώρο και το σκοπό της κατασκευής σας προτείνουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε αυτό που πραγματικά θέλετε και που σας ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό.

  Λόγω του ότι κατασκευάζουμε εμείς τις πέργκολες στο εργοστάσιο μας έχουμε τη δυνατότητα να τις προσαρμόσουμε ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις.     

  Η κατασκευή μπορεί να γίνει είτε από σίδερο είτε από ξύλο είτε συνδυάζοντας το σίδερο με το ξύλο. Η κάλυψη της πέργκολας μπορεί να γίνει με συνδυασμό υλικών όπως πολυκαρμπονικό, ραμποτέ με επικάλυψη ψηφιδωτό ασφαλτόπανο, πάνελ πολυουρεθάνης, καραβόπανο κ.α.

  Η μακρόχρονη εμπειρία, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο πλήρης εξοπλισμός που διαθέτουμε μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε πέργκολες ανεξαρτήτου τετραγωνικών και ύψους.

  Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε ηλεκτροκίνητη  πέργκολα η οποία να ανοίγει και να κλείνει με το πάτημα ενός διακόπτη ανάλογα με τον καιρό και τη διάθεση μας.