ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

    Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών και ξυλουργικών  κατασκευών από το 1979, με μεγαλύτερη εξειδίκευση σε χώρους ψυχαγωγίας (Cafe - Club - Restaurant - Κέντρα Διασκεδάσεως),  εμπορικά καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους ( γραφεία, αποθήκες) .

   Η 34χρονη πείρα μας στις μεταλλικές και ξυλουργικές κατασκευές σας εγγυάται την άριστη ποιότητα κατασκευής στον μικρότερο δυνατό χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος. Το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα και την ποιότητα των κατασκευών μας.

   Οι πρωτοποριακές τεχνικές, η αξιοπιστία των κατασκευών μας, η εγγυημένη παράδοση στο προσυμφωνημένο χρόνο καθώς και η επιδίωξη μείωσης του κόστους κατασκευής, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες και αναγνωρίσιμες εταιρίες του κλάδου.

    Επιπροσθέτως, η εταιρία μας έχει το μοναδικό πλεονέκτημα να προμηθεύεται τα υλικά που χρησιμοποιεί (σίδερα, ξύλα, λαμαρίνες, ηχομονωτικά υλικά) απευθείας από τις βιομηχανίες που τα παράγουν μειώνοντας έτσι το κόστος και ταυτόχρονα κάνοντας τις πρώτες ύλες επώνυμες και αξιόπιστες.