Μεταλλικό Σπίτι

Μεταλλικό Σπίτι

Η εταιρία μας υπήρξε από τις πρώτες που ασχολήθηκε με την κατασκευή μεταλλικών σπιτιών. Η πολύχρονη εμπειρία μας στην κατασκευή μεταλλικών σπιτιών μας επιτρέπει να υλοποιούμε το κάθε έργο με ιδιαίτερη φινέτσα δίνοντας σημασία στην λεπτομέρεια. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή τόσο του μεταλλικού σκελετού όσο και την πλήρη ολοκλήρωση του σπιτιού. Επίσης σε συνεργασία με γνωστό γραφείο πολιτικών μηχανικών αναλαμβάνουμε την έκδοση της οικονομικής άδειας.

Επιπλέον η εταιρία μας λόγω του ότι προμηθεύεται όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε (σίδερα, λαμαρίνες, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, πάνελ, ξύλα, ηχομονωτικά κ.α.) απευθείας από τις βιομηχανίες που τα παράγουν και όχι από εμπόρους έχουμε την δυνατότητα να μειώνουμε το κοστολόγιο προς όφελος του πελάτη και ταυτόχρονα να έχουμε επώνυμα και αξιόπιστα υλικά. Όλα τα υλικα που χρησιμοποιούμε ISO και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Επίσης κατασκευάζουμε αποθηκευτικούς ή κύριους χώρους σε ταράτσες σπιτιών  και κήπους.

Στην εταιρία μας κατασκευάζουμε όλα τα μεταλλικά πλαίσια στο εργοστάσιό μας και τα φέρνουμε έτοιμα στο χώρο σας για τοποθέτηση. Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε καθώς και το πλήρως ειδικευμένο προσωπικό μας μπορούν να σας εγγυηθούν την άριστη ποιότητα κατασκευής στον μικρότερο δυνατό χρόνο.